Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Η ΠΝΑΙ καλεί τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων να δηλώσουν συμμετοχή για την 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2018 - Oenotelia

Η ΠΝΑΙ καλεί τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων να δηλώσουν συμμετοχή για την 5η Food Expo Greece 2018 & Oenotelia
Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πρόκειται να συμμετάσχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2018 & Oenotelia που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα και καλεί τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων (ενδεικτικά όπως, Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα Ελαιόλαδο - Ελιές & Προϊόντα ελιάς Κρέας • Κρεατοσκευάσματα • Αλλαντικά Κατεψυγμένα Τρόφιμα & Λαχανικά Αλιεύματα • Αλίπαστα • Ιχθυρά Ζυμαρικά • Δημητριακά • Όσπρια Προϊόντα ζύμης• Αρτοσκευάσματα Παγωτά• Γλυκά Ξηροί Καρποί Γλυκά κουταλιού • Μαρμελάδες • Μέλι & Προϊόντα μελιού Κρασιά • Ποτά • Αποστάγματα Νερά • Χυμοί • Αναψυκτικά Φρέσκα φρούτα & Λαχανικά Κονσερβοποιημένα Τρόφιμα κ.α) που παράγουν ή/και μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικό προϊόν και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο να το δηλώσουν ηλεκτρονικά το αργότερο έως τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση της περιφέρειας :

« Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2018, που θα πραγματοποιηθεί 10-12 Μαρτίου 2018 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Έκθεση με μόνο γνώμονα την ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου με την ελληνική και την παγκόσμια αγορά, ώστε να αποδοθούν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη στους παραγωγούς της, καθώς πρωταρχικός της στόχος είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα καθώς και η μεταποίηση και η προώθηση των τοπικών της προϊόντων.

Παράλληλα με την Έκθεση Food Expo Greece 2017 διεξάγεται και η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων “Oenotelia”, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, εκπαιδευτικά σεμινάρια κ.λπ.) θα πλαισιώσουν την Έκθεση.

Καλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παράγουν ή/και μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικό προϊόν και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν το αργότερο έως τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=9197).

Οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης προσωπικών (Business to Bussines) συναντήσεων με ξένους αγοραστές. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η το δυνατόν συντομότερη δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων ώστε να συμπεριληφθούν στη λίστα των εκθετών.

Διευκρινίζεται πως μετά τις 20/11/2017 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Επίσης στη συγκεκριμένη έκθεση δεν επιτρέπεται η λιανική πώληση.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
»

Πηγή: ΠΝΑΙ

↪ Αναρτήθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017 :: Αναγνώστηκε: 925 φορές