Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

«Πυρά» Μαχαιρίδη για το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης

Δήλωση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη για το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης
Στην πιο κρίσιμη περίοδο που διέρχονται τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης με τις περικοπές στους μισθούς και τα λειτουργικά, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση να προσθέσει και την εργασιακή ανασφάλεια εκατοντάδων εργαζομένων, ειδικά στον ευαίσθητο χώρο του Αιγαίου. Εκεί όπου η ΕΡΤ είναι η φωνή του Ακρίτα που μένει ακόμα γαντζωμένος στα βράχια για την πατρίδα. Αυτή η πατρίδα λοιπόν δεν μπορεί να του στερήσει το ελάχιστο που είναι η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία.

Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει έστω και την τελευταία στιγμή την απόφαση της και να μην επιτρέψει να κλείσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Υπάρχουν λύσεις για την εξυγίανση των οικονομικών της και τη μείωση ή και την περιστολή του ανταποδοτικού τέλους που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. Αρκεί να υπάρξει η πολιτική βούληση και ένα βιώσιμο σχέδιο εξυγίανσης.

Εμείς ως περιφερειακή αρχή είμαστε αντίθετοι απέναντι σε αυτήν την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης και δηλώνω την πολιτική μας βούληση για τη στήριξη μιας βιώσιμης λύσης προκειμένου ο περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός Ν.Αιγαίου να μην κλείσει. Ζητούμε να αναλάβει η περιφέρεια Ν.Αιγαίου τη λειτουργία του περιφερειακού ραδιοφωνικού σταθμού Ν.Αιγαίου.

Πηγή: http://www.notioaigaio.gr/Arthro.aspx?a=3759

↪ Αναρτήθηκε: 12 Ιουνίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1660 φορές