Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

1η Γιορτή Ρεβιθιού στην Ψίνθο (24/09/2017)

Ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ψίνθο «Γιορτή Ρεβιθιού» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017. Ώρα έναρξης 19:00 .

Τέρψις - 1η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος (24/09/2017)
«Η Ψίνθος, το χωριό με τις φυσικές ομορφιές και την πλούσια παράδοση, διοργανώνει για πρώτη φορά τη γιορτή ρεβιθιού και σας περιμένει όλους για να γευτείτε τον πλούτο της παράδοσης και τη φιλοξενία των κατοίκων του.

Ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις» με συλλογική δουλειά και αρκετές επιτυχημένες εκδηλώσεις στα 3 χρόνια από την ίδρυση του, θέλει για ακόμα μια φορά να συμβάλει στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας του χωριού αλλά και της τοπικής παραγωγής μας.

Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, εκθέσεις με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα περιμένουν τους επισκέπτες της «Γιορτής ρεβιθιού». Τα κιόσκια μας θα είναι εφοδιασμένα με τοπικές γεύσεις, όπως ρεβίθια με γίδα μαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τον τρόπο παρασκευής του παραδοσιακού πιταρουδιού.

Την ψυχαγωγία της γιορτής θα αναλάβει ο Στράτος Τσιρακάκης με την ορχήστρα του, ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες του νησιού μας που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και την διάθεση της γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους στο όμορφο χωριό μας όπου η παράδοση αναβιώνει, να γευτούμε τους καρπούς και τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου. Καλή μας διασκέδαση!
»

Δείτε το σχετικό facebook event της εκδήλωσης !

Πηγή: Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις

↪ Αναρτήθηκε: 01 Σεπτεμβρίου 2017 :: Αναγνώστηκε: 1480 φορές