Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ξεκινούν οι ψεκασμοί δακοκτονίας σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου
Ξεκινούν οι δολωµατικοί ψεκασμοί δακοκτονίας σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου
Από την Πέμπτη (31/08/2017) ξεκινούν οι δολωµατικοί ψεκασµοί δακοκτονίας σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του νησιού και πρόκειται να διαρκέσουν περίπου μέχρι και τις 07/09/2017 σύμφωνα με ανακοίνωση της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρακάτω η ανακοίνωση :

« Από την ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκινάνε δολωµατικοί ψεκασµοί των ελαιοδένδρων για την καταπολέµηση του ∆άκου της ελιάς από τις 31 Αυγούστου 2017, οι οποίοι θα διαρκέσουν περίπου µέχρι και τις 07 Σεπτεµβρίου 2017 σε όλες τις ∆ηµοτικές Κοινότητες της νήσου Ρόδου.

Επισηµαίνουµε ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα αγροκτήµατα τους όσα είναι περιφραγµένα, αλλά και να παρευρίσκονται σε αυτά, όσοι επιθυµούν, προκειµένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα.

Παρακαλούνται οι µελισσοκόµοι και οι κτηνοτρόφοι να αποµακρύνουν τα µελισσοσµήνη τους και τα ζώα τους από τις ψεκαζόµενες περιοχές προς αποφυγή τυχόν δηλητηριάσεων.

Επίσης παρακαλούνται οι βιοκαλλιεργητές ελιάς να επισηµάνουν µε κόκκινη ταινία τα ελαιοκτήµατά τους περιµετρικά για να αποφευχθεί τυχόν ψεκασµός από τα συνεργεία ψεκασµού δακοκτονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στην ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας ∆ωδ/σου – Τµήµα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονοµικού Ελέγχου τηλ. 2241364912, 2241364926 και 2241364913
» .


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  31 August 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 648 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis