Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Πλήγμα στην Δημοκρατία το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης

Πλήγμα στην Δημοκρατία το κλείσιμο της ΕΡΤ
Το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (ΕΡΤ) και μάλιστα με αυτόν τον πανάθλιο τρόπο είναι ένα ακόμα χτύπημα στην ήδη ταλαίπωρη Δημοκρατία.

«Κάτι τέτοιο δεν τόλμησε ούτε ο Χομεϊνί» δήλωσε ο οικονομολόγος κ. Γιάννης Βαρουφάκης στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα ως καλεσμένος στην «απαγορευμένη» και λογοκριμένη ΕΡΤ. Ο παγκόσμιας φήμης Έλληνας Οικονομολόγος και γνωστός πανεπιστημιακός καθηγητής δήλωσε εκτός των άλλων ότι εδώ και 2 χρόνια ήταν αποκλεισμένος από την ΕΡΤ επειδή σε ένα δελτίο της ΝΕΤ είχε εκφράσει τις απόψεις του για την οικονομία, οι οποίες δεν άρεσαν στην πολιτική ηγεσία !

Εδώ και λίγες ώρες η κυβέρνηση έκοψε το σήμα της ΕΡΤ σε όλη της Ελλάδα, εντελώς πραξικοπηματικά, στέλνοντας τα ΜΑΤ να διακόψουν την λειτουργιά των πομπών και των αναμεταδοτών της ΕΡΤ ! Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πλήθος κόσμου παραμένει έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ακόμα και αυτή την ώρα !

Αλήθεια τώρα τι έχει να πεί ο κ. Σαμαράς για την «εικόνα» της Ελλάδας στο εξωτερικό, για την οποία τόσα χρόνια τόσο πολύ κόπτεται ; Οι ίδιοι διασύρουν την εικόνα της χώρας !

Η εκπομπή συνεχίζεται «παράνομα» κατά την κυβέρνηση ενώ πλήθος εθελοντών ανεβάζουν τους πεσμένους αναμεταδότες του αναλογικού σήματος στην Αττική ενώ άλλοι αναμεταδίδουν απ το διαδίκτυο την «κομμένη» ΕΡΤ !

Δείτε ζωντανά ΕΡΤ :
http://www.zougla.gr/live
http://www.facebook.com/ERTSocial/app_208195102528120
http://www.902.gr/live.html
http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/06/monitor-ert-online.html

↪ Αναρτήθηκε: 12 Ιουνίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1738 φορές