Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Ξαφνιάστηκαν οι κάτοικοι της Ψίνθου από τον δυνατό σεισμό των 6,4 R - Θύματα και ζημιές στην Κω

Ξαφνιάστηκαν οι κάτοικοι της Ψίνθου από τον δυνατό σεισμό των 6,4 R - Θύματα και ζημιές στην Κω
Δύσκολη νύχτα για την Κω όπου 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού σημειώθηκε ο μεγάλος σεισμός των 6,4 R, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν νεκροί, τραυματίες και σημαντικές ζημιές ενώ αναφέρεται ότι δρόμοι στο λιμάνι του νησιού πλημμύρισαν από την θάλασσα ! Μάλιστα η ευρωπαϊκή υπηρεσία σεισμών EMSC προειδοποίησε για μικρό τσουνάμι αν και απ ότι φαίνεται τελικά μικρά κύματα βγήκαν στην στεριά.

Στην Ρόδο ο σεισμός έγινε επίσης ιδιαίτερα αισθητός αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές παρά μόνο μια κατολίσθηση σε σημείο του οδικού δικτύου Τσαΐρι - Αεροδρόμιο. Στην Ψίνθο ο σεισμός έπιασε τους περισσότερους κατοίκους στον ύπνο και αρκετοί ξαφνιασμένοι βγήκαν από τα σπίτια τους. Τα φωτιστικά για μερικά δευτερόλεπτα πηγαινοέρχονταν ενώ ακόμα και τα φώτα ασφαλείας σε ορισμένα αμάξια άναψαν ! Χαρακτηριστικό της έντασης του σεισμού είναι το παρακάτω βίντεο :


* Σύνδεσμος video: https://youtu.be/fUUyDfx4P7M

Ακολούθησαν πολλοί μικροί μετασεισμοί στην ευρύτερη περιοχή, καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί τις επόμενες ώρες.

* Διαβάστε ακόμα σχετικό άρθρο νωρίτερα : Σεισμός 6,4 R ταρακούνησε την Ρόδο - Έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Ψίνθο !

↪ Αναρτήθηκε: 21 Ιουλίου 2017 :: Αναγνώστηκε: 1433 φορές