Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Απίστευτο σίγησε η ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα !
Η ΝΔ έκλεισε πραξικοπηματικά την ΕΡΤ !
Απίστευτο κι όμως η ΝΔ έριξε τους πομπούς της ΕΡΤ πρίν λίγα λεπτά και έτσι το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης σίγησε σε ολόκληρη την επικράτεια !

Η αντιδημοκρατική αυτή κίνηση της κυβέρνησης έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλη τη χώρα και είναι μια ευθεία προσβολή κατά της ουσίας της σύγχρονης Δημοκρατίας αλλά και της λαϊκής θέλησης που αγνοείτε από την κυβέρνηση των μνημονίων συστηματικά !

Μόνο με τα χρόνια της ΧΟΥΝΤΑΣ μπορούν να συγκριθούν τα τελευταία λεπτά εκπομπής της ΕΡΤ απόψε για όσους παρακολουθούσαν το πρόγραμμα με τον παρουσιαστή δημοσιογράφο της ΝΕΤ κ. Αλαφογιώργο να ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι τα ΜΑΤ πλησιάζουν τους πομπούς της ΕΡΤ για να τους ρίξουν !!!

Είναι απίστευτο πόσο επιδεικτικά αγνοεί τον κόσμο η συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά και προκαλεί ο απολιταρχικός τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να επιβάλει της αποφάσεις της στον κόσμο !

Από απόψε με την «βύθιση» του Ελληνικού Δημόσιου Τηλεοπτικού σήματος η Ελλάδα παίρνει τη μαύρη πρωτιά ως η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν διαθέτει Δημόσια Τηλεόραση !

Με μια αμφιβόλου συνταγματικότητας πράξη νομοθετικού περιεχομένου «express» η ΝΔ έκοψε τη Δημόσια Τηλεόραση απο τους Έλληνες πολίτες που την πληρώνουν.

Αυτό δεν είναι Δημοκρατία και για την αλαζονεία αυτών που κυβερνούν έχουν αποκλειστική ευθύνη όσοι τους ψηφίζουν.

Η μόνη δυνατότητα να δείτε ΕΡΤ είναι τώρα μόνο μέσω ίντερνετ από το ert.gr :
http://www.ert.gr/ ( «ρίξανε» την σελίδα ! )
http://www.ert.gr/webtv/channels/net («κόπηκε» η online αναμετάδωση !)
Όχι όμως ακόμα για πολύ !

Τελευταία Ενημέρωση : Δείτε Live την «απαγορευμένη» και λογοκριμένη NET απο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όπως την αναμεταδίδει το zougla.gr : http://www.zougla.gr/live

Δείτε τι έλεγε ο Σίμος Κεδίκογλου ως αντιπολίτευση το 2011 όταν ο κ. Η. Μόσιαλος του ΠΑΣΟΚ τότε τόλμησε να πεί μόνο στα λόγια ότι η ΕΤ-1 πρέπει να κλείσει ! Σήμερα είναι ο ίδιος που όχι μόνο έκλεισε δικτατορικά την ΕΤ-1 αλλά ολόκληρη την ΕΡΤ !!!


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  11 June 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1252 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net