Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό από το ΠΑΜΕ στην Ρόδο

Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό από το ΠΑΜΕ στην Ρόδο
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό από το ΠΑΜΕ στην πόλη της Ρόδου. Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ απηύθυνε σήμερα κάλεσμα στα Σωματεία και τους εργαζόμενους του νησιού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15:00 στην πλατεία Δημαρχείου, απαιτώντας άμεσα εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα.

Στo κάλεσμά της αναφέρει :

« Δε φτάνει που οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι του νησιού είναι κάθε μέρα με τη γλώσσα έξω για το μεροκάματο, απλήρωτοι, κακοπληρωμένοι και σακατεμένοι από τη δουλειά, για να χρυσοπληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού και όλα τα υπόλοιπα, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτό το Γολγοθά. Να γυρνούν από τη δουλειά και να μη μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο!

Εν τω μεταξύ, το ντόπιο πολιτικό προσωπικό κοκοροφαγώνεται για το ποιος έχει την ευθύνη. Ας μην τρώγονται, την ευθύνη τη φέρουν όλοι μαζί στο ακέραιο όσοι είναι ταγμένοι στην εφαρμογή της πολιτικής που πάση θυσία εξασφαλίζει τη λειτουργία των υποδομών ακόμα και των πιο κρίσιμων, με κριτήριο το κέρδος.

Μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις διαγκωνίζονται να αναλάβουν τη διαχείριση του νερού στην περιοχή. Έτσι, ο κόσμος διψά - στην κυριολεξία - την ίδια στιγμή που το έργο του φράγματος του Γαδουρά είναι γεμάτο νερό και μένει ανεκμετάλλευτο.

Από την άλλη όλοι μαζί με ένα στόμα μια φωνή παπαγαλίζουν μην τυχόν πληγεί η τουριστική εικόνα του νησιού ενώ είναι κοινό μυστικό ότι αφήνουν την πόλη και τα χωριά χωρίς νερό για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ξενοδοχείων!

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ, καλεί τα Σωματεία, τους εργαζόμενους του νησιού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στις 3.00 μ.μ. απαιτώντας άμεσα εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα.

Να κόψουν το λαιμό τους να δώσουν λύση εδώ και τώρα! Όχι όμως οποιαδήποτε λύση, αλλά λύση που να εξασφαλίζει φτηνό, άφθονο και ποιοτικό νερό για τις λαϊκές ανάγκες
».

Πριν λίγη ώρα μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπας σε ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ρόδος.

Πηγή: 902.gr

↪ Αναρτήθηκε: 03 Ιουλίου 2017 :: Αναγνώστηκε: 1088 φορές