Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ο σύλλογος Centennial Lions Sivithos Branch στηρίζει το Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου & Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου
O σύλλογος Centennial Lions Sivithos Branch μαζί με τον Δήμο Ρόδου, τον ΔΟΠΑΡ και το Ίδρυμα Anna Lindh στηρίζουν το Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου & Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια του στις 25 - 28 Μαΐου 2017. Συμμετέχουν διακεκριμένοι καθηγητές πιάνου και διεθνούς φήμης σολίστ μουσικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια master classes - recitals. Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Ωδείο Ρόδου. Σημαντική είναι η συμβολή της κυρίας Καίτης Καστρουνή - προέδρου του Centennial Lions Sivithos Branch - στην πραγματοποίηση του πολιτιστικού αυτού γεγονότος ως διευθύντριας του Ωδείου Ρόδου η οποία έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου & Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου, 10 χρόνια 2008 - 2017

« Τα μέλη μας στηρίζουν τις πολιτιστικές δραστηριότητες του νησιού μας και συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του Διεθνούς Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου ! 25 - 28 Μαϊού 2017 »

Πηγή: Centennial Lions Sivithos Branch


Αναρτήθηκε απο :   στις  20 May 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 750 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »