Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ανοιξιάτικο ψιλόβροχο
Με τις βροχές να σπανίζουν τους τελευταίους δύο μήνες της φετινής Άνοιξης, το ψιλόβροχο της Τετάρτης (17/05/2017) ήταν λίγη, ελάχιστη δροσιά για τα δέντρα και τα φυτά που προβλέπεται ότι θα διψάσουν το φετινό καλοκαίρι.

Ανοιξιάτικο ψιλόβροχο στην ΨίνθοΑνοιξιάτικο ψιλόβροχο στην ΨίνθοΑνοιξιάτικο ψιλόβροχο στην Ψίνθο

Το πρόβλημα άλλωστε το έχουν και οι άνθρωποι, πολλά χωριά του νησιού αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα με το νερό και την υδροδότηση, στην Ψίνθο φέτος καμία από τις φυσικές πηγές του χωριού δεν ανέβασε νερό και στην κοιλάδα της Ψίνθου τρεχούμενο νερό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Πρίν λίγες μέρες μάλιστα στο Δημαρχείο της Ρόδου συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός για να συντονίσουν τις προσπάθειες τους αναφορικά με το θέμα του Φράγματος Γαδουρά που αναμένεται να βοήθει αρκετές περιοχές του νησιού.

Ανοιξιάτικο ψιλόβροχο στην ΨίνθοΑνοιξιάτικο ψιλόβροχο στην ΨίνθοΑνοιξιάτικο ψιλόβροχο στην Ψίνθο

Πιθανότητα βροχής υπάρχει για τις επόμενες δύο μέρες.Αναρτήθηκε απο : admin  στις  17 May 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 743 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net