Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Διαφωνεί με το θέμα των ΕΛΤΑ το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου Θαρρενός Τσούλλος
Διαφωνεί με το θέμα των ΕΛΤΑ το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου Θαρρενός Τσούλλος
Την διαφωνία του σχετικά με την πρόσφατη επιλογή χώρου ιδιωτικής επιχείρισης για την εξυπηρέτηση της αλληλογραφίας των ΕΛΤΑ στην Ψίνθο εκφράζει το μέλος του τοπικού συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Ψίνθου κ. Θαρρενός Τσούλλος. Υποστηρίζει ότι πριν πάρει το ταχυδρομείο η επιχείρηση Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που είχε μέχρι πρόσφατα τα ΕΛΤΑ στο χωριό, είχε κατασκευαστεί εντός του κτηρίου της κοινότητας ειδικός χώρος για τον ταχυδρόμο εξοπλισμένος με θυρίδες για να διεκπεραιώνει την δουλειά του και αντιπροτείνει κατά την άποψη του, την επιλογή του χώρου αυτού της κοινότητας ως ορθότερη λύση.

« Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει χώρος για τον σκοπό αυτό στο κοινοτικό κατάστημα και να έχει επιβληθεί καφενείο για τον σκοπό αυτό και μάλιστα να μην έχουν ενημερωθεί τα μέλη του τοπικού συμβουλίου ! » Θαρρενός Τσούλλος

Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος προτίθεται να θέσει το θέμα τις επόμενες μέρες στα ΕΛΤΑ και τον Δήμαρχο Ρόδου αναμένοντας τις απαντήσεις τους.

* Το psinthos.net είναι ανοιχτό σε όλες τις απόψεις επί του θέματος.


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  11 May 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1085 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »