Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου τη Τρίτη 23 Απριλίου

Οι γονείς κλείνουν το Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου για 1 ημέρα
Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο της Ψίνθου αύριο Τρίτη 23 Απριλίου 2013 συμπαρατασσόμενο με τα υπόλοιπα σχολεία του νησιού, που σύμφωνα με την απόφαση της νεοϊδρυθείσας «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ρόδου» αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά και να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κύπρου της πόλεως Ρόδου.

Η «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ρόδου» αντιδρά έτσι στα πρόσφατα συμπεράσματα του Υπουργείου Παιδείας που παρατήρησε αυξημένη οργανικότητα στα σχολεία του νησιού και δυσαναλογία με τον αριθμό των μαθητών. Οι σύλλογοι φοβούνται ότι κάτι τέτοιο θα έχει ίσως συνέπεια ορισμένα σχολεία να κλείσουν ή να συγχωνευτούν, ενώ αρκετοί δάσκαλοι βλέπουν με δυσοίωνο μάτι τις θέσεις τους στα σχολεία.

Στη Ψίνθο σήμερα, με ανακοίνωση του ο τοπικός σύλλογος κάλεσε τους γονείς να παρευρεθούν αύριο στη πορεία διαμαρτυρίας στη Ρόδο.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί απο την Πλατεία Κύπρου και θα φτάσει στο Δημαρχείο της Ρόδου. Στη πορεία θα συμμετέχουν τα σχολεία του νησιού, γονείς καθώς και αρκετοί δάσκαλοι.

↪ Αναρτήθηκε: 22 Απριλίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1722 φορές