Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου τη Τρίτη 23 Απριλίου
Οι γονείς κλείνουν το Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου για 1 ημέρα
Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο της Ψίνθου αύριο Τρίτη 23 Απριλίου 2013 συμπαρατασσόμενο με τα υπόλοιπα σχολεία του νησιού, που σύμφωνα με την απόφαση της νεοϊδρυθείσας «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ρόδου» αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά και να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κύπρου της πόλεως Ρόδου.

Η «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ρόδου» αντιδρά έτσι στα πρόσφατα συμπεράσματα του Υπουργείου Παιδείας που παρατήρησε αυξημένη οργανικότητα στα σχολεία του νησιού και δυσαναλογία με τον αριθμό των μαθητών. Οι σύλλογοι φοβούνται ότι κάτι τέτοιο θα έχει ίσως συνέπεια ορισμένα σχολεία να κλείσουν ή να συγχωνευτούν, ενώ αρκετοί δάσκαλοι βλέπουν με δυσοίωνο μάτι τις θέσεις τους στα σχολεία.

Στη Ψίνθο σήμερα, με ανακοίνωση του ο τοπικός σύλλογος κάλεσε τους γονείς να παρευρεθούν αύριο στη πορεία διαμαρτυρίας στη Ρόδο.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί απο την Πλατεία Κύπρου και θα φτάσει στο Δημαρχείο της Ρόδου. Στη πορεία θα συμμετέχουν τα σχολεία του νησιού, γονείς καθώς και αρκετοί δάσκαλοι.


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  22 April 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1283 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net