Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου !
Η ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου έπεσε θύμα επίθεσης από χάκερς και όπως μπορεί να δει κανείς επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα, τρίτο περιεχόμενο έχει ανέβει σε διάφορα μέρη της.

Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου

Η ιστοσελίδα παραμένει σε αυτήν την κατάσταση εδώ και μέρες με το περιεχόμενο (κείμενο και φωτογραφίες) που ανάρτησαν οι άγνωστοι κυβερνοεισβολείς να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Οι εικόνες που βλέπετε πάρθηκαν σήμερα (02/04/2017).

Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου
Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου

Τέτοιου είδους επιθέσεις σε ιστοσελίδες που βασίζονται στην ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα wordpress είναι γνωστό ότι συμβαίνουν αρκετά συχνά στο διαδίκτυο. Γιαυτό οι διαχειριστές των εν λόγω ιστοσελίδων πρέπει να ενημερώνουν άμεσα την πλατφόρμα στην τελευταία της έκδοση κάθε φορά που υπάρχει νέα έκδοση καθώς και τα τυχόν πρόσθετα που χρησιμοποιούνται με αυτήν. Επίσης σημαντικό είναι κατά την εγκατάσταση μιας τέτοιου τύπου ιστοσελίδας να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Σημειώνουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι δεκάδες χιλιάδες ιστοσελίδες τύπου wordpress δέχτηκαν επίθεση από χάκερς και τουλάχιστον ενάμιση εκατομμύριο σελίδες σε blogs είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας ! Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο Επίθεση χάκερ σε δεκάδες χιλιάδες ιστοσελίδες WordPress του cnn.gr.


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  02 April 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 834 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis