Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
3ο Ψινθενό Καρναβάλι την Κυριακή 19 Φεβρουάριου 2017
Μήνας του καρναβαλιού ο Φεβρουάριος και στην Ψίνθο ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το 3ο Ψινθενό Καρναβάλι από τον Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ψίνθου Τέρψις ! Το καρναβάλι της Ψίνθου που αναβίωσε το 2015 εξελίσσεται σε θεσμός και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο προσελκύοντας όλο και περισσότερο κόσμο. Φέτος το 3ο Ψινθενό Καρναβάλι θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου του 2017 στην πλατεία του χωρίου. Ώρα έναρξης 15:00 !

3ο Ψινθενό Καρναβάλι (19/02/2017) Ψίνθος

«Ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις σας προσκαλεί όλους την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο 3° Ψίνθενό καρναβάλι.

Μαζέψτε την παρέα σας, βαφτείτε, ντυθείτε, μασκαρευτείτε και ελάτε να περάσουμε μια Κυριακή όλο κέφι, χορό και πολύ πολύ τρέλα....

Να είστε όλοι εκεί.....

Τηλέφωνο συμμετοχών: 6948883748
»

Δείτε το σχετικό facebook event - 3ο Ψινθενό Καρναβάλι 2017 !


Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  02 February 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1200 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »