Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Δήμος Ρόδου: «Αύξηση κατά 37,28% παρουσίασαν τα έσοδα του Δήμου»
Δήμος Ρόδου: «Αύξηση κατά 37,28% παρουσίασαν τα έσοδα του Δήμου»
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ενιαίος Δήμος Ρόδου, με πολύ σημαντική αύξηση εσόδων έκλεισε για το δήμο το οικονομικό έτος 2016, σε σχέση με το 2015, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 8.367.965,15 ευρώ, ποσοστό 37,28%. Έτσι παρά την κατάργηση του αμφιλεγόμενου ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ (βλέπε: Ικανοποίησε και δυσαρέστησε η κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ) που ήταν μία πολύ σημαντική πηγή εσόδων για τον Δήμο Ρόδου, φαίνεται ότι τελικά αναγκαία έργα υποδομών τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά δεν θα μείνουν πίσω.

Διαβάστε παρακάτω όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Ρόδου:

« Με θετικό πρόσημο και με πολύ σημαντική αύξηση κερδών, που ανέρχεται σε ποσοστό 37,28 %, και μεταφράζεται στο ποσό των 8,367,965,15 ευρώ συγκριτικά με την περίοδο 2015, έκλεισε για το Δήμο Ρόδου το οικονομικό έτος 2016, όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικός κος Σάββας Διακοσταματίου. Η σημαντική αύξηση των εσόδων οφείλεται στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή, παρά το γεγονός ότι έχει χάσει το σημαντικό έσοδο του ΔΗΦΟΔΩ, λόγω της κατάργησής του. Με βάσει τα τελευταία στοιχεία που προσκόμισε ο κος Διακοσταματίου, το ταμειακό διαθέσιμο του Δήμου Ρόδου ανέρχεται στο πόσο των 30,728,252,22. , ενώ παράλληλα μίλησε αλλαγή οικονομικής αντίληψης των πολιτών με το Δήμο προκειμένου να αναπτυχθούν περισσότερο οι σχέσεις συνεργασίας, καθώς όπως τόνισε «Δήμος είμαστε όλοι μας». Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος θα γίνει σύμφωνα με το Νόμο εντός του προσεχούς τετραμήνου, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν αναγκαία έργα υποδομών, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά. Τέλος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Φώτη Χατζηδιάκο για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και την στήριξη που του παρέχει στο δύσκολο έργο του, όπως και τους συνεργάτες του που ανταποκρίνονται στην επίπονη καθημερινότητα. »

* Πηγή: Ενιαίος Δήμος Ρόδου


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  04 January 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 817 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net