Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Αγανάκτηση για άγνωστο που πετάει σκουπίδια μέσα στο δρόμο επί ενάμιση χρόνο (!)
Αγανάκτηση προκαλεί η κατ επανάληψη θέα πεταμένων σκουπιδιών λίγο έξω από το χωριό στο δρόμο κοντά στο γήπεδο από την στάση του ΚΤΕΛ και σχεδόν μέχρι το βενζινάδικο. Συγχωριανός μας που επί ενάμιση χρόνο - όπως ο ίδιος μας ανέφερε - βλέπει αυτό το χάλι στον δρόμο, μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες :

Άγνωστος-οι πετάει-νε σκουπίδια επί ενάμιση χρόνο στο δρόμο !Άγνωστος-οι πετάει-νε σκουπίδια επί ενάμιση χρόνο στο δρόμο !

Όπως χαρακτηριστικά μας επισήμανε «τα σκουπίδια αυτά περιέχουν κάθε φορά χαρτί υγείας και μάλιστα χρησιμοποιημένο»... Η κατάσταση που μας περιγράφει είναι όπως καταλαβαίνει κανείς κωμικοτραγική μόνο που αν διαιωνιστεί είναι όπως και να το κάνουμε ένα θέμα για την δημόσια υγεία.

Ας ελπίσουμε ότι ο «ρίψας» τα απορρίμματα στην περιοχή αυτή θα καταλάβει το λάθος του και δεν θα προβεί ξανά σαυτήν την πράξη. Υπάρχουν και οι κάδοι απορριμμάτων άλλωστε.


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  04 November 2016
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1028 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »