Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Psinthos.net - Ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Σεπτέμβριο !
Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας παρουσίασαν τα στατιστικά του Psinthos.net τον περασμένο μήνα Σεπτέμβρη. Για το χρονικό διάστημα από 01/09/2016 έως 30/09/2016 καταγράφηκαν συνολικά 19.413 επισκέψεις εκ των οποίων οι 5.128 είναι μοναδικοί επισκέπτες !

Απόσπασμα στατιστικών στοιχείων του Σεπτεμβρίου 2016 - Psinthos.net

Όπως φαίνεται, τις σελίδες μας τον περασμένο μόνο μήνα, διάβασε ένας πληθυσμός πενταπλάσιος των κατοίκων της Ψίνθου οι οποίοι σχεδόν «φανατικά» επιστρέφουν ξανά και ξανά για να διαβάσουν τα παλαιά και νεότερα άρθρα μας ! Οι επισκέπτες προέρχονται φυσικά πρωτίστως από το νησί της Ρόδου αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού (διάφορες χώρες από όλες τις ηπείρους) και δεν περιορίζονται μόνο στα στενά όρια της Ρόδου. Ψινθενοί που μένουν στο εξωτερικό, άνθρωποι που επισκέπτονται ή επισκέφθηκαν το χωριό κάποτε, μπαίνουν και στο Psinthos.net για να πάρουν εικόνα και πληροφορίες από την Ψίνθο. Μάλιστα όπως μαρτυρούν τα αναλυτικά στατιστικά μας στοιχεία πολλοί ξενόγλωσσοι επισκέπτες μεταφράζουν αυτόματα την ιστοσελίδα μας από τα ελληνικά στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες μέσω αυτόματων web εφαρμογών μετάφρασης όπως π.χ το Google Translator !


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  06 October 2016
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1163 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net