Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου

Πρώτη μέρα στο σχολείο και αγιασμός χτες (12/09/2016) για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ψίνθου. Φέτος το Δημοτικό Σχολείο αριθμεί συνολικά 4 δασκάλους και 27 μαθητές αριθμός μειωμένος κατά 3 άτομα σε σχέση με την περυσινή σχολική χρονιά όπου ο συνολικός αριθμός των μαθητών ήταν 30. Αντιθέτως αυξήθηκε ο αριθμός των νηπίων που θα πάνε στο Νηπιαγωγείο της Ψίνθου, συνολικά 17 νήπια.

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο ΨίνθουΈναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο ΨίνθουΈναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου
Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο ΨίνθουΈναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο ΨίνθουΈναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, τα βιβλία ήρθαν φέτος στην ώρα τους, υπάρχει θέρμανση ενώ το σχολείο βάφτηκε πέρσι. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ψίνθου κ. Καρίκης Κυριάκος είπε ότι η κοινότητα θα βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά. Επίσης πριν τον αγιασμό ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις δώρησε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μια οθόνη υπολογιστή, για τις ανάγκες του μαθήματος της πληροφορικής, τα μέλη του συλλόγου διαβεβαίωσαν τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου ότι θα βρίσκονται κοντά στο σχολείο. Ο διευθυντής κ. Καρίκης Δημήτρης ευχαρίστησε τον σύλλογο και ευχήθηκε να βρεθούν και άλλοι μιμητές.


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  13 September 2016
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1423 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »