Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Οι 12Strings με το κομμάτι Friar's Lantern στην Κοιλάδα της Ψίνθου (video) !

Πριν λίγες μέρες ένα ωραίο θέαμα αντίκρισαν όσοι έτυχε να περνούν από την περιοχή της Βρύσης στην Ψίνθο, στο σημείο όπου ξεκινά η Kοιλάδα της Ψίνθου. Κάτω από την σκιά των αιωνόβιων πλατάνων δύο νεαροί ταλαντούχοι μουσικοί από την Ρόδο, ο Σάββας Αθανασιάδης και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (12Strings) πήραν τις κιθάρες τους και κατέγραψαν σε εικόνα και ήχο ένα από τα κομμάτια τους, το «Friar's Lantern» ! Το αποτέλεσμα υπέροχο, απολαύστε τους :


Οι 12 Strings είναι ένα ακουστικό ντουέτο που κάνει live εμφανίσεις και βιντεοσκοπεί κομμάτια του συγκροτήματος όπως και διασκευές σε μέρη με ενδιαφέροντα τοπία, που ταιριάζουν στο ύφος των κομματιών. Στο συγκεκριμένο βίντεο, το κομμάτι με τίτλο «Friar's Lantern» έχει γραφεί από τους ίδιους και η επιλογή του τοπίου έγινε αφού το background που προσφέρει η κοιλάδα της Ψινθου είναι ιδανικό για να πετύχει το σκοπό του το κομμάτι, όπως μας είπαν οι ίδιοι.

Οι 12 Strings στην Κοιλάδα της Ψίνθου
Οι 12 Strings στην Κοιλάδα της Ψίνθου
Οι 12 Strings στην Κοιλάδα της Ψίνθου

Μπορείτε να παρακολουθείτε τους 12Strings και τον Σάββα Αθανασιάδη στα εξής κανάλια στο Youtube : www.youtube.com/channel/UCWpRnpnDH4f73tKQAdQJBCQ και www.youtube.com/user/Sabbath9s στα οποία οι ίδιοι κάνουν συχνές μεταφορτώσεις των νέων τους κομματιών και διασκευών.

↪ Αναρτήθηκε: 09 Σεπτεμβρίου 2016 :: Αναγνώστηκε: 2608 φορές