Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Στην Ψίνθο δείπνησε ο Daniel Radcliffe ή αλλιώς Harry Potter !
Στην Ψίνθο δείπνησε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ή αλλιως Harry Potter !
Στην Ψίνθο βρέθηκε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός παγκοσμίως από τον ρόλο του Harry Potter που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία στις ομώνυμες κινηματογραφικές ταινίες και ο οποίος περνά τις διακοπές του φέτος στο νησί της Ρόδου.

Ο ηθοποιός δείπνησε στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου και μάλιστα δύο φορές, μια φορά μέσα στον Αύγουστο στις 24/08/2016 και μια πρόσφατα μέσα στον Σεπτέμβρη στις 02/09/2016 ! Για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τον γνωστό ηθοποιό ευδιάθετο και χαμογελαστό αγκαλιά με τους ανθρώπους του εστιατορίου :

Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !

Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστά, διάσημα πρόσωπα επιλέγουν την Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα για να δειπνήσουν, θυμίζουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε εκεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  05 September 2016
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1931 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis