Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

4 χρόνια Psinthos.net !

Σαν σήμερα, στις 29 Αυγούστου του 2012, αναρτήσαμε το πρώτο μας άρθρο στο Psinthos.net. Από έκεινη την μέρα έχουν περάσει 4 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα 29 Αυγούστου 2016, μετράμε συνολικά 527 αναρτημένα άρθρα εκ των οποίων τα 511 είναι διάφορα άρθρα και ειδήσεις από/για την Ψίνθο και 16 μοναδικά άρθρα της Ψινθογνωσίας από την ιστορία της Ψίνθου που μπορείτε να διαβάσετε μόνο στο Psinthos.net !

4 Χρόνια Psinthos.net !
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει και μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών που σήμερα αριθμεί 15.294 φωτογραφίες από τις γειτονιές, την όμορφη φύση του χωριού, διάφορα φυσικά φαινόμενα, εκδηλώσεις, πολιτιστικά και άλλα γεγονότα από την Ψίνθο. Επίσης έχουμε ανεβάσει 193 συνολικά βίντεο από την Ψίνθο τα οποία μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε στιγμή είτε μέσα από τις σελίδες μας είτε μέσα από την δημοφιλή υπηρεσία βίντεο youtube !

Έχουμε βάλει στα σκαριά και την αγγλική έκδοση του Psinthos.net καθώς έχουμε ήδη αποκτήσει και πολλούς ξενόγνωσσους επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου ενώ βελτιώσεις έχουν δρομολογηθεί στην λειτουργικότητα του ιστοχώρου. Καθώς όμως το Psinthos.net ενημερώνεται στον ελεύθερο κυρίως χρόνο μας, κάνουμε το καλύτερο για να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα έτοιμες όλες οι νέες προσθήκες.

Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να στέλνουμε νέα, πληροφορίες, εικόνα και βίντεο από την Ψίνθο μέσω της ελληνικής έκδοσης του Psinthos.net σε όλους τους Ψινθενούς και τις Ψινθενές, τους φίλους και τις φίλες της Ψίνθου όπου και αν βρίσκονται στην Ρόδο, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό ! Περιμένουμε πάντα τα σχόλια και τις χρήσιμες παρατηρήσεις σας όπως και οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να βελτιώσουμε ή να δείτε μέσα από το Psinthos.net.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια», ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες και τους επισκέπτες μας καθώς και σε όλους όσους στηρίζουν το Psinthos.net όλα αυτά τα χρόνια !

↪ Αναρτήθηκε: 29 Αυγούστου 2016 :: Αναγνώστηκε: 1811 φορές