Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Εργασίες ανέλκυσης - καθέλκυσης υποβρύχιας αντλίας στην γεώτρηση «Γ14» της Ψίνθου

Εργασίες ανέλκυσης - καθέλκυσης υποβρύχιας αντλίας στην γεώτρηση της Ψίνθου
Σε έκτακτη συνεδρίαση (01/07/2016) του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ρόδου (ΔΕΥΑΡ), τέθηκε το θέμα της αλλαγής του υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος στη γεώτρηση «Γ14» της Ψίνθου, αφού τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω εκτεταμένης χρήσης του κατά την θερινή περίοδο, δημιουργώντας προβλήματα υδροδότησης στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας.

Στις εργασίες που θα λάβουν χώρα απαιτείται η ανέλκυση του κατεστραμμένου συγκροτήματος και η καθέλκυση ενός νέου αντλητικού συγκροτήματος. Οι εργασίες θα διαρκέσουν το πολύ δύο ημέρες και μάλιστα για να μην υπάρξει υπέρβαση του χρόνου οι εργασίες θα συνεχιστούν - αν χρειαστεί - τις απογευματινές ή και νυχτερινές ώρες με χρήση προβολέων, όπως διαβάζουμε σε απόσπασμα του πρακτικού της συνεδρίασης της ΔΕΥΑΡ.

Στις (18/07/2016) αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η απόφαση της έγκρισης με απευθείας ανάθεση του έργου σε ιδιωτική επιχείρησης με κόστος 2.480 €. Άρα προσεχώς αναμένονται εργασίες.

Παραμένει άγνωστο αν κατά την διάρκεια των εργασιών θα υπάρξουν διακοπές στην υδροδότηση της Ψίνθου ή των άλλων περιοχών της Δ.Ε Καλλιθέας, πιθανότητα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τις μέρες πριν ή κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.

Πηγή: Διαύγεια

↪ Αναρτήθηκε: 19 Ιουλίου 2016 :: Αναγνώστηκε: 1561 φορές