Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

«Βραδιές Τσέχωφ» από το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου το Σάββατο (02/07/16) στην Ψίνθο

Το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου έρχεται αυτό το καλοκαίρι και στην Ψίνθο με την θεατρική παράσταση - κωμωδία - «Βραδιές Τσέχωφ - Αρκούδα, Πρόταση γάμου», στις 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Tάκης Βαμβακίδης, Νεκταρία Νομικού, Ζαχαρίας Αγγελάκος

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Αγγελάκος

Μουσική: Αντώνης Κυζούλης

Οργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Τοπική Κοινότητα Ψίνθου

«Βραδιές Τσέχωφ» από το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου στην Ψίνθο !

Σημειώνουμε ότι δύο από τα μονόπρακτα της παράστασης του ΤσέχωφΠρόταση Γάμου & • Αρκούδα παίχτηκαν μαζί με ένα ακόμα το • Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού στην ίδια παράσταση «Βραδιές Τσέχωφ» το 2014 στην Ροδιακή Έπαυλη της Ρόδου, με μεγάλη επιτυχία.

Ο Αντόν Πάβλοβιτς Τσέχωφ ήταν Ρώσος δραματουργός και συγγραφέας (ιατρός στο επάγγελμα) ο οποίος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς διηγημάτων. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας δραματουργίας που άσκησε μεγάλη επίδραση στη θεατρική λογοτεχνία του 20ού αιώνα. Στα έργα του αποτυπώνεται η διαρκής φθορά της καθημερινής ζωής. Οι ήρωες του είναι άνθρωποι της ανώτερης κυρίως τάξης, που «ξοδεύουν» τη ζωή τους μέσα στην πνιγηρή ατμόσφαιρα της ρώσικης επαρχίας. (Διαβάστε περισσότερα: Αντόν Τσέχωφ - Βικιπαίδεια).

↪ Αναρτήθηκε: 30 Ιουνίου 2016 :: Αναγνώστηκε: 1390 φορές