Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Let's do it Psinthos !

Δράσεις σε 11 σημεία του νησιού θα πραγματοποιηθούν στις 17 Απριλίου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece» Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σ’ όλη τη χώρα.

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με αφορμή τη φετινή διοργάνωση Let’s Do It Greece 2016 «Την Κυριακή 17 Απριλίου η Ρόδος φωνάζει δυνατά Let’s do it Greece, αναλαμβάνοντας δράση εξωραΐζοντας πλατείες και καθαρίζοντας δρόμους, ποτάμια, παραλίες κ.α με στόχο να ομορφύνουμε τον τόπο μας.

Ο Δήμος Ρόδου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους εθελοντικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να στηρίξουν τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτή την μεγάλη και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα.

Στην Ψίνθο την Κυριακή 17 Απριλίου ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις, ο Σύλλογος Γυναικών Ψίνθου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου και η Τοπική Κοινότητα ενώνουν τις δυνάμεις τους με εθελοντές πολίτες, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του χωριού.

Μετά τον εθελοντικό καθαρισμό θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική από τα παιδιά του μουσικού σχολείου Ρόδου και χορούς από το εργαστήρι παραδοσιακών χορών καθώς και κεράσματα από τον Σύλλογο Γυναικών Ψίνθου και τον Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο Τέρψις.

Σημείο συνάντησης : Πλατεία Ψίνθου στις 10:00

Lets do it Psinthos !

Πηγή: Ενιαίος Δήμος Ρόδου, Πολιτιστικός & Περιβαλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις, Σύλλογος Γυναικών Ψίνθου.

↪ Αναρτήθηκε: 16 Απριλίου 2016 :: Αναγνώστηκε: 1366 φορές