Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος Τέρψις σχετικά με τον απαγχονισμό σκύλου σε δασική περιοχή κοντά στην Ψίνθο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος Τέρψις σχετικά με τον απαγχονισμό σκύλου σε δασική περιοχή κοντά στην Ψίνθο
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις σχετικά με τον απαγχονισμό σκύλου σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό:

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό της Ψίνθου, όπου κάποιος ασυνείδητος και ψυχοπαθής δολοφόνος κρέμασε σκυλάκι σε κλαδί δέντρου, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις θέλει να καταδικάσει το περιστατικό και δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ούτος ώστε να βρεθεί ο δράστης και να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες των φιλοζωικών οργανώσεων σχετικά με την κακοποίηση των ζώων στο νησί μας και είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε φορέα μας το ζητήσει για συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

O Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες και ζητά την εφαρμογή του νόμου αλλά και τη διαπόμπευση του ενόχου. Τα πρόστιμα δεν είναι η μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η κακοποίηση. Χρειάζεται η σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση της κοινωνίας.

  Ας μη ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός μας κρίνεται και από τη συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα.
»

↪ Αναρτήθηκε: 28 Ιανουαρίου 2016 :: Αναγνώστηκε: 1897 φορές