Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 9ο μαθηματικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

To Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 9ο διαγωνισμό
Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 9ο μαθηματικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κτίριο «Κλεόβουλος» και ώρα 18:00.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα αυτά που διακρίθηκαν. Επίσης, ευχαριστεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που με την συμβολή τους στήριξαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Παρακάτω λίστα με τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών, μεταξύ των οποίων και δύο μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου ( ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ μαθήτρια της Ε τάξης και ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μαθήτρια της ΣΤ τάξης ) :

Εκδήλωση Βράβευσης διακριθέντων μαθητών 9ου διαγωνισμού Παιχνίδι και Μαθηματικά
Δείτε και το σχετικό facebook event της εκδήλωσης: «Βραβεία 9ου Μαθηματικού Διαγωνισμού "Παιχνίδι και Μαθηματικά"».

Πηγή: Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία - Παράρτημα Δωδεκανήσου

↪ Αναρτήθηκε: 23 Ιανουαρίου 2016 :: Αναγνώστηκε: 1333 φορές