Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 9ο μαθηματικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»
To Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 9ο διαγωνισμό
Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 9ο μαθηματικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κτίριο «Κλεόβουλος» και ώρα 18:00.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα αυτά που διακρίθηκαν. Επίσης, ευχαριστεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που με την συμβολή τους στήριξαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Παρακάτω λίστα με τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών, μεταξύ των οποίων και δύο μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου ( ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ μαθήτρια της Ε τάξης και ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μαθήτρια της ΣΤ τάξης ) :

Εκδήλωση Βράβευσης διακριθέντων μαθητών 9ου διαγωνισμού Παιχνίδι και Μαθηματικά

Δείτε και το σχετικό facebook event της εκδήλωσης: «Βραβεία 9ου Μαθηματικού Διαγωνισμού "Παιχνίδι και Μαθηματικά"».

Πηγή: Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία - Παράρτημα Δωδεκανήσου


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  23 January 2016
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 769 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »