Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
«Ήλιος με δόντια» και ανθισμένα λουλούδια
Ο καιρός «τρελάθηκε» κοντά στο φετινό δεύτερο μισό του 2015. Τουλάχιστον αυτό παρατηρούμε στη φύση και ελπίζουμε να μην διαρκέσει για πολύ. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη στη Ψίνθο αλλά και σε άλλα μέρη του νησιού, άνθισαν άγρια λουλούδια που κανονικά ανθίζουν την άνοιξη όπως άγριες μαργαρίτες και λάζαροι !

Λάζαροι άνθισαν μέσα στον κρύο αλλά ηλιόλουστο Δεκέμβρη !Λάζαροι άνθισαν μέσα στον κρύο αλλά ηλιόλουστο Δεκέμβρη !Λάζαροι άνθισαν μέσα στον κρύο αλλά ηλιόλουστο Δεκέμβρη !
Μαργαρίτες άνθισαν μέσα στον κρύο αλλά ηλιόλουστο Δεκέμβρη !Μαργαρίτες άνθισαν μέσα στον κρύο αλλά ηλιόλουστο Δεκέμβρη !Μαργαρίτες άνθισαν μέσα στον κρύο αλλά ηλιόλουστο Δεκέμβρη !

Τις πρώτες πρωινές ώρες πάλι αν και δεν βρέχει η υγρασία πολλές φορές μετατρέπεται σε πάγο από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  30 December 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1453 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »