Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για τα Χριστούγεννα 2015
Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για τα Χριστούγεννα 2015

«Το φως των Χριστουγέννων,
ας γίνει φως στον δρόμο όλων μας,
για δημιουργία,
για υγεία,
για δύναμη.
»

Οι μέρες των Χριστουγέννων ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για το καλύτερο. Μας προτρέπουν να ξαναβρούμε το πραγματικό μήνυμα της μεγάλης Εορτής: την παρουσία της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας στην πορεία του ανθρώπου. Η κοινωνική συνοχή αποτελεί χρέος όλων μας. Η φιλαλληλία, η διάθεση προσφοράς και το πραγματικό ενδιαφέρον στον συνάνθρωπο είναι το κεντρικό μήνυμα της Εορτής της ζωής, γιατί η γέννηση του Χριστού, η ενανθρώπιση του, αποτελεί πηγή ζωής και δημιουργίας.

O Δήμος Ρόδου, με τις κοινωνικές υπηρεσίες του στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται από την σκληρή πραγματικότητα και έχουν άμεσες ανάγκες. Η συμβολή μας στην προστασία των αδυνάτων, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο μας πραγματώνονται από τις δομές του Δήμου και φανερώνουν την κοινωνική διάσταση, στην οποία πρέπει να μας καθοδηγεί το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις πολυμέτωπες δυσχέρειες με σταθερή προσήλωση στις αρχές και στους στόχους αυτούς δίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις δράσεις που συμβάλουν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας και όλων εκείνων, των ανθρώπων, που η θρησκευτική μισαλλοδοξία και o φανατισμός στις χώρες τους, τους οδήγησαν στην ανάγκη για βοήθεια.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας, το πνεύμα των Χριστουγέννων να σηματοδοτήσει για όλους μας πνευματική ανάταση, δημιουργική πορεία, ενδυνάμωση και να φανερώσει « την επί γης ειρήνη….»

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΦΩΤΕΙΝΑ και ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Ενιαίου Δήμου Ρόδου


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  24 December 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 796 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !