Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Καθιερώνεται η Ψίνθος ως αγαπημένο μέρος για μαθητικές εκδρομές
Καθιερώνεται η Ψίνθος ως αγαπημένο μέρος για τις μαθητικές εκδρομές σχολείων της Ρόδου !
Όπως έχουμε καταγράψει σε άρθρα μας παλαιότερα στο Psinthos.net η Ψίνθος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπημένος προορισμός σχολείων του νησιού μας που την επιλέγουν για τις μαθητικές εκδρομές τους. Φέτος τον Φεβρουάριο μέσα σε μια μέρα εξέδραμαν συνολικά επτά (7) σχολεία της Ρόδου στο χωριό ενώ όπως και τον προηγούμενο χρόνο, τον ίδιο μήνα, ένα μεγάλο γλέντι στήθηκε στο χωριό για τους μαθητές με μουσική και χορό στην πλατεία της Ψίνθου. Επίσης σχολεία επιλέγουν το χωριό κατά καιρούς και για εκπαιδευτικές εκδρομές.

Το ενδιαφέρον σχολείων για εκδρομή στη Ψίνθο το επόμενο έτος (2016) εκδηλώθηκε όπως διαβάζουμε στον ιστοτόπο του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου από νωρίς φέτος. Σύμφωνα με ότι έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του 4ου ΓΕΛ Ρόδου (16/11/2015), την Ψίνθο αναμένεται να επισκεφθούν στις 3 Μαρτίου 2016 - στα πλαίσια μηνιαίου περιπάτου - περί τους 400 μαθητές και 20 συνοδούς καθηγητές τους. Για τον λόγο αυτό προκηρύχθηκε ως είθισται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται να κάνουν την μεταφορά αυτή των μαθητών, από την πόλη της Ρόδου στην Ψίνθο καταθέτοντας τις προσφορές τους.

Μάλιστα προς έκπληξη μας, το κείμενο της ανάρτησης του εν λόγω Λυκείου πλαισιώνει μια πανοραμική εικόνα της Ψίνθου από το Psinthos.net !


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  18 November 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 884 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis