Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Ανοιχτή πρόσκληση του ΔΟΠΑΡ για συμμετοχή στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ανοιχτή πρόσκληση του ΔΟΠΑΡ για συμμετοχή στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), με το οποίο καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού, σχολεία και όλους όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων.

Παρακάτω το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο ΔΟΠΑΡ ενόψει του σχεδιασμού των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού, σχολεία και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ ώστε να ενταχθούν στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνουν εκδηλώσεις σε όλο το νησί και συγχρόνως να ζωντανέψει το κέντρο της πόλης αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό δυναμικό της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΡ στα τηλέφωνα: 22410 26385 ή 27427 (εσωτ1).

Τα σημεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης είναι η πλατεία Δημαρχείου, το Δημοτικό Θέατρο, το Ακταίον και η Πλατεία Κύπρου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 .
»

Πηγή: Δελτίο Τύπου ΔΟΠΑΡ

↪ Αναρτήθηκε: 17 Νοεμβρίου 2015 :: Αναγνώστηκε: 1229 φορές