Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ανοιχτή πρόσκληση του ΔΟΠΑΡ για συμμετοχή στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Ανοιχτή πρόσκληση του ΔΟΠΑΡ για συμμετοχή στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), με το οποίο καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού, σχολεία και όλους όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων.

Παρακάτω το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο ΔΟΠΑΡ ενόψει του σχεδιασμού των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού, σχολεία και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ ώστε να ενταχθούν στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνουν εκδηλώσεις σε όλο το νησί και συγχρόνως να ζωντανέψει το κέντρο της πόλης αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό δυναμικό της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΡ στα τηλέφωνα: 22410 26385 ή 27427 (εσωτ1).

Τα σημεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης είναι η πλατεία Δημαρχείου, το Δημοτικό Θέατρο, το Ακταίον και η Πλατεία Κύπρου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 .
»

Πηγή: Δελτίο Τύπου ΔΟΠΑΡ


Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  17 November 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 697 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis