Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά το φράγμα Γαδουρά
Τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά το φράγμα Γαδουρά !
Σε λειτουργία τέθηκε για πρώτη φορά χτες Παρασκευή (13/11/2015) το μεγαλύτερο φράγμα της Ρόδου, το φράγμα Γαδουρά σύμφωνα με πληροφορίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Το νερό από το φράγμα του Γαδουρά έφτασε μέχρι τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΡ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να φτάσει στις βρύσες των καταναλωτών !

Γ. Χατζημάρκος: «Η υδροδότηση της πόλης της Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά είναι γεγονός. Το μεγαλύτερο τεχνικό έργο στην ιστορία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου δοκιμάστηκε σήμερα επιτυχώς.»

Τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά το φράγμα Γαδουρά !

Γ. Φλεβάρης: «Έτρεξε το νερό από το φράγμα Γαδουρά στις δεξαμενές τις ΔΕΥΑΡ ! 50 χιλιόμετρα διαδρομή. Μεγάλη μέρα. Μεγάλο έργο. Καλορίζικο !»

Τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά το φράγμα Γαδουρά !

Στην Ψίνθο οι κάτοικοι ελπίζουν ότι η εξέλιξη αυτή θα ωφελήσει το χωριό, αφού εδώ και πολλά χρόνια, μεγάλες ποσότητες νερού μεταφέρονται από την Ψίνθο σε άλλα μέρη του νησιού με αποτέλεσμα ορισμένες φορές και το ίδιο το χωριό να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Θυμηθείτε το άρθρο - διαμαρτυρία αγροτών από την Ψίνθο σε τοπική εφημερίδα πρόσφατα. Ευχή όλων κάποτε στην Ψίνθο να δούμε τα υπόγεια νερά να αναβλύζουν ξανά με διάρκεια, όπως κάποτε, στις περιοχές φυσικού κάλλους του χωριού, όπως η κοιλάδα της Ψίνθου, οι πηγές της Βρύσης, η πηγή Καμάρι, η πηγή Φασούλι που όπως και οι άλλες έχει στερέψει και μόνο περιστασιακά αναβλύζει νερό με αποτέλεσμα να γίνονται παρεμβάσεις με σωλήνες και άλλα μέσα που και αισθητικά δεν είναι ότι καλύτερο.


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  14 November 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1209 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net