Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Σε εξέλιξη οι δολωματικοί ψεκασμοί δακοκτονίας σε όλο το νησί
Σε εξέλιξη οι δολωματικοί  ψεκασμοί δακοκτονίας σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της Ρόδου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου (Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ξεκίνησαν στις 23 Αυγούστου 2015 οι δολωματικοί ψεκασμοί των ελαιοδένδρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς και πρόκειται να διαρκέσουν περίπου μέχρι τις 30 Αυγούστου 2015.

Παρακάτω το δελτίου τύπου :

« Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκινάνε δολωματικοί ψεκασμοί των ελαιοδένδρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς από τις 23 Αυγούστου 2015, οι οποίοι θα διαρκέσουν περίπου μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2015 σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της νήσου Ρόδου.

Επισημαίνουμε ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα αγροκτήματα τους αλλά και να παρευρίσκονται σε αυτά, όσοι επιθυμούν, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα.

Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν τα μελισσοσμήνη τους και τα ζώα τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές προς αποφυγή τυχόν δηλητηριάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου - Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής, τηλ. 2241364912, 2241364926 και 2241364913 »

Πηγή: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  25 August 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 834 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net