Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Σαν καύσωνας η πρώτη μέρα του Αυγούστου στη Ψίνθο
Ζέστη και υγρασία έδωσαν την αίσθηση του καύσωνα την πρώτη μέρα του φετινού Αυγούστου στη Ψίνθο !
Με αρκετή ζέστη και υγρασία έφτασε η πρώτη μέρα του φετινού Αυγούστου στη Ψίνθο, συνέχεια των τελευταίων ημερών του Ιουλίου. Μπορεί η θερμοκρασία σήμερα να ήταν σταθερά στους 33 C βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι και το απόγευμα όμως σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία που κυμάνθηκε μεταξύ 55% και 60% έδιναν την αίσθηση καύσωνα, αυξημένης δηλαδή θερμοκρασίας που όμως δεν καταγραφόταν και αυτό κυρίως λόγω της υγρασίας.

Περίπου η ίδια κατάσταση αναμένεται και για τις επόμενες δύο ημέρες με την θερμοκρασία να σημειώνει αύξηση κατά 2-3 βαθμούς Κελσίου. Το μέγιστο θερμοκρασίας και υγρασίας αναμένεται να καταγραφεί το μεσημέρι και το απόγευμα των ημερών αυτών. Το πρωί και το βράδυ τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Κάποια ενίσχυση των ανέμων στη Ρόδο αναμένεται από το βράδυ της Δευτέρας αλλά όχι σημαντική.


Τζίτζικας - Ζέστη και υγρασία έδωσαν την αίσθηση του καύσωνα την πρώτη μέρα του φετινού Αυγούστου στη ΨίνθοΖέστη και υγρασία έδωσαν την αίσθηση του καύσωνα την πρώτη μέρα του φετινού Αυγούστου στη Ψίνθο


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  01 August 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 837 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !