Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Η Ά. Μέρκελ κάνει ένα μικρό κοριτσάκι παλαιστινιακής καταγωγής να ξεσπάσει σε κλάματα !
Η Άνγκελα Μέρκελ κάνει ένα μικρό κοριτσάκι παλαιστινιακής καταγωγής να ξεσπάσει σε κλάματα !
Την Τετάρτη (15/06/2015) κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο γερμανικό κανάλι NDR μια μικρή Παλαιστίνια με ένα υπέροχο χαμόγελο και μεγάλα μάτια, πρόσφυγας στη Γερμανία, λέει στην Άνγκελα Μέρκελ σε άπταιστα γερμανικά:

«Θα ήθελα να σπουδάσω στην Γερμανία, είναι μια μεγάλη μου επιθυμία και θέλω πραγματικά να πετύχω. Είναι πολύ δυσάρεστο να βλέπεις ότι οι άλλοι απολαμβάνουν την ζωή, ενώ εσύ δεν μπορείς..»

ενώ εξηγεί στην Καγκελάριο ότι εκείνη και η οικογένεια της αντιμετωπίζουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού απειλούνται με απέλαση.

Και η Μέρκελ με χαρακτηριστική ψυχράδα ρωτάει την μικρή:

«Σας είπαν να επιστρέψετε στον Λίβανο;»

Αμέσως η μικρή παλαιστίνια της απαντάει:

«Ναι»

Τότε η Μέρκελ της λέει:

«Το καταλαβαίνω αλλά καμιά φορά η πολιτική είναι σκληρή. Εσύ εδώ στέκεσαι μπροστά μου και μου είσαι συμπαθέστατη... αλλά στους προσφυγικούς καταυλισμούς των παλαιστινίων στον Λίβανο υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι (σαν εσένα). Αν εμείς πούμε μπορείτε εσείς όλοι να έρθετε εδώ, όπως επίσης και εσείς από την Αφρική... δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι μην καθυστερείτε τόσο πολύ μέχρι να παρθεί η απόφαση αλλά όμως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουν.»

Τότε αμέσως το χαμόγελο χάνεται από το πρόσωπο του παιδιού και αυθόρμητα ξεσπά σε κλάματα !

«Έλα τώρα...» της λέει η Μέρκελ και την πλησιάζει βαστώντας της τον ώμο, όμως η μικρή κλαίει με σπαραγμό ενώ στο τηλεοπτικό στούντιο επικρατεί αμηχανία !

Ο παρουσιαστής προσπαθεί ανεπιτυχώς να «σώσει την κατάσταση» αλλά η εικόνα έχει νικήσει. Η Μέρκελ προσπαθεί να παρηγορήσει την μικρή χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε «το μεγαλείο ψυχής του ανώτερου ανθρώπου και της γυναίκας-πολιτικού-ηγέτιδας» που εκπροσωπεί τους Γερμανούς σήμερα και μάλιστα θα «βοηθήσει» ώστε η Ελλάδα να βγει από την κρίση, σας θυμίζει κάτι από το παρελθόν της Γερμανίας μήπως ;


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  17 July 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 878 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »