Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Μόνο με κάρτα οι αγορές άνω των 70 ευρώ στη Ρόδο και σε άλλα 28 νησιά !
Μόνο με κάρτα οι αγορές άνω των 70 ευρώ στη Ρόδο και σε άλλα 28 νησιά !
Σύμφωνα με μια από τις διατάξεις του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμε που ψηφίστηκε στην Βουλή, στα νησιά με πληθυσμό άνω των 4.100 κατοίκων, οι αγορές αξίας άνω των 70 ευρώ θα πρέπει να γίνονται μόνο με κάρτα (χρεωστική,πιστωτική). Σύμφωνα με τα πληθυσμιακά στοιχεία από την απογραφή του 2011 η Ρόδος είναι ένα από αυτά τα νησιά !

Πρόκειται για ένα μέτρο που σκοπό έχει την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Τα νησιά που έχουν πληθυσμό από 4.100 κατοίκους είναι τα εξής: Κρήτη, Εύβοια, Ρόδος, Κέρκυρα, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως, Ζάκυνθος, Σαλαμίνα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σαντορίνη, Νάξος, Σύρος, Λήμνος, Κάλυμνος, Θάσος, Μύκονος, Πάρος, Άνδρος, Αίγινα, Τήνος, Ικαρία, Λέρος, Κάρπαθος, Σκιάθος, Σκόπελος, Μήλος.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε, μένει να δούμε την εφαρμογή του μέτρου στην πράξη, που σίγουρα θα δυσκολέψει τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας που δεν είναι εξοικειωμένοι στη χρήση των εν λόγω καρτών και με την τεχνολογία γενικότερα.


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  16 July 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 823 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis