Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Η λιτότητα απελευθερώνει !
Με μεγάλη έκπληξη ο περισσότερος κόσμος παρακολουθεί την στάση της Γερμανίας που σκληραίνει όλο και περισσότερο απέναντι στην χώρα μας. Πολλοί ειδικοί και μη πολιτικοί αναλυτές και οικονομολόγοι προσπαθούν να εξηγήσουν την ακραία αυτή συμπεριφορά της Γερμανίας που έφτασε στο σημείο να προτείνει ακόμα και την έξοδο της Ελλάδας χτες από την Ευρωζώνη ! Ταπείνωση δηλαδή προς μια άλλη χώρα της Ε.Ε χωρίς όρια.

Όσο και αν προσπαθούν οι ειδικοί, σε λογική εξήγηση δεν μπορούν να καταλήξουν που να εξηγεί την συμπεριφορά αυτή, εξάλλου τόσο μακροοικονομικά όσα και γεωπολιτικά η κίνηση της Γερμανίας δεν εξηγείται.

Για κάποιους άλλους όμως τα πράγματα είναι πιο απλά...

Η λιτότητα απελευθερώνει !

* Στις εισόδους των ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως αναγραφόταν η φράση: «Arbeit macht frei» - «Work makes (you) free» - «Η εργασία απελευθερώνει» (δές φώτο στην wikipedia από το Νταχάου και το Άουσβιτς ).


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  12 July 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1044 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net