Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στις 3/7/2015 στη πλατεία Δημαρχείου Ρόδου

Συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στις 3/7/2015 στη πλατεία Δημαρχείου Ρόδου
«Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:00, συγκεντρωνόμαστε όλοι στην Πλατεία Δημαρχείου, για να πούμε ΝAI στην σωτηρία της χώρας από τα αποτελέσματα των καταστροφικών ακροβατισμών της κυβέρνησης. Λέμε ΝΑΙ, για να σταματήσουμε την κατάρρευση της πατρίδας μας, που συντελείται ταχύτατα, κάθε λεπτό που περνάει.
Λέμε ΝΑΙ, για να αποτρέψουμε την φτωχοποίησή της, που θα εκτοξεύσει την ανεργία και θα μετατρέψει την κοινωνία σε σωρό από ερείπια Λέμε ΝΑΙ, για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια στους ανθρώπους που την χάνουν καθημερινά στις «ουρές» των ΑΤΜ. Λέμε ΝΑΙ, για να σώσουμε τον μοναδικό τροφοδότη της χώρας μας, τον τουρισμό, που σβήνει μέρα με την μέρα.
Λέμε ΝΑΙ, για να εμποδίσουμε εκείνους που εκμεταλλεύονται την ανάγκη του λαού μας για εθνική περηφάνια και παραπλανητικά να τον οδηγήσουν σε καταστροφικές επιλογές, στις οποίες καμία περηφάνια δεν υπάρχει, μόνο πόνος και ανθρώπινα συντρίμμια.
Λέμε ΝΑΙ, στην παραμονή της χώρας μας στον ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ της Ευρωζώνης και στο ευρώ. Εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει η Ελλάδα και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απεμπολήσει το κεκτημένο της.
Λέμε ΝΑΙ, την μοναδική επιλογή ευθύνης σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που διακυβεύεται των μέλλον της πατρίδας μας.
Για μας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το ΝΑΙ είναι ο μόνος τρόπος, αυτή την ύστατη ώρα για να αποτρέψουμε την επερχόμενη τραγωδία.
Δεν έχει το δικαίωμα να λείψει κανείς ! Μέχρι χθες δεν ήξερες.
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ …τι έχεις να προστατεύσεις !
»

Ναι

Πηγή: Ν. Αιγαίο: ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ

↪ Αναρτήθηκε: 02 Ιουλίου 2015 :: Αναγνώστηκε: 1252 φορές