Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: Το «ΝΑΙ» δεν είναι «ορφανό» Σωστά, έχει ονοματεπώνυμο !!!

ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: Το «ΝΑΙ» δεν είναι «ορφανό» Σωστά, έχει ονοματεπώνυμο !!! #OXI
Ο ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου απαντά με δελτίο τύπου στη κοινή δήλωση τοπικών φορέων υπέρ του ΝΑΙ («Το «ΝΑΙ» δεν είναι «ορφανό»»), με το «Το «ΝΑΙ» δεν είναι «ορφανό» Σωστά, έχει ονοματεπώνυμο !!!».

Παρακάτω ολόκληρο ολόκληρο το κείμενο:

« Ν.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΡΟΔΟΣ 1/7/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το «ΝΑΙ» δεν είναι «ορφανό» Σωστά, έχει ονοματεπώνυμο !!!

Τα ονόματα που υπογράφουν το κείμενο υπεράσπισης του «ναι» είναι τα ονόματα του κατεστημένου που τόσα χρόνια όριζε τις τύχες του τόπου.

Που τόσα χρόνια μας οδήγησε στην ανέχεια και τα μνημόνια, είναι τα πρόσωπα που ενώ έβλεπαν την οικονομική ελίτ να πλουτίζει, μας έλεγαν ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε» ! Μας λένε ότι η μόνη εγγύηση επιστροφής στην ομαλότητα και την κανονικότητα είναι η επιλογή του «ναι». Ξέρετε αυτήν την ομαλότητα που ζούσαμε στα 5 τελευταία χρόνια των μνημονίων με τα συσσίτια και τις αυτοκτονίες τους απολυμένους και τους νέους που μετανάστευσαν για δουλειά! Μας ζητούν οι υπογράφοντες να είμαστε ενωμένοι, κοινωνία και κόσμος της εργασίας, και απαιτούν να αποσυρθεί το δημοψήφισμα, δηλαδή το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να αποφασίσουν για την τύχη τους, επειδή είχανε μάθει τόσα χρόνια να ορίζουν τις τύχες των ανθρώπων και να φτιάχνουν κομματικούς στρατούς !

Για να μην βγούμε από τον «σκληρό πυρήνα της Ευρώπης» και να παραμείνουμε στον σκληρό πυρήνα της ανέχειας. Το βαρύ κατεστημένο του τόπου, οι άνθρωποι του «όλοι μαζί τα φάγαμε», παλεύουν για το «ναι». Ποιο ναι κύριοι; Αυτό που θα καταργήσει τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, που θα αυξήσει το ΦΠΑ στην εστίαση και τα ξενοδοχεία που τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα καμωνόσασταν πως υπερασπίζεστε?...

Μιλούν για ραγδαία φτωχοποίηση και ανθρώπινα ερείπια οι υπογράφοντες που με την στάση τους στα χρόνια που πέρασαν, άφησαν το στίγμα τους στον τόπο. Οι πολίτες και γνωρίζουν, και θυμούνται !

Αλλά με τόσα «ναι» που είπαν τόσα χρόνια, δεν τους είναι εύκολο το ΟΧΙ!. Δεν εκπλησσόμαστε όμως από την στάση τους. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά το σύστημα διαπλοκής και θα τιμήσει την ιστορία του: Θα επαναλάβει το OXI στους εκβιασμούς, το OXI στον οικονομικό πόλεμο που του κάνουν, το OXI στο φόβο. Και θα νικήσει!» Καλούμε τον Δωδεκανησιακό λαό, να προσέξει πολύ καλά τα ονόματα που υπογράφουν την υποστήριξη του ναι. Χατζημάρκος, Χατζηδιάκος, Μαχαιρίδης, Γιαννόπουλος, Χατζηευθυμίου, και όλοι οι υπόλοιποι, είναι το χθεσινό κατεστημένο που προσπαθεί να επανέλθει στην εξουσία! Είναι αυτοί που θέλουν τον λαό μας, συμμέτοχο στην νέα αντίληψη του «όλοι μαζί αποφασίσαμε».

ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
.
»

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στο facebook

↪ Αναρτήθηκε: 02 Ιουλίου 2015 :: Αναγνώστηκε: 1242 φορές