Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Από σήμερα ξανά στους δέκτες μας το σήμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) !

Δυο χρόνια μετά το μαύρο, η ΕΡΤ επανέρχεται σήμερα Πέμπτη 11/06/2015 !
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια η ΕΡΤ επανέρχεται με νεό πρόγραμμα, σήμερα Πέμπτη (11/06/2015) ! Το σήμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης με το λογότυπο ΕΡΤ θα αντικαταστήσει από τις 06:00 τα ξημερώματα το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ-ΔΤ. Ήδη στο διαδίκτυο η διεύθυνση nerit.gr αντικαθίσταται και ανακατευθύνει τους επισκέπτες στο ert.gr !

Το ξεκίνημα στις 06:00 το πρωί θα κάνουν οι δημοσιογράφοι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά με την «Πρωινή Ενημέρωση» μέχρι τις 08:00 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν και μέχρι τις 10:00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας, στη συνέχεια μέχρι τις 12:00 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη. Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ θα συνεχιστεί στις 16:00 με την εκπομπή «OnERT» και τους Ελένη Χρονά και Ανδρέα Ροδίτη.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν από τις 06.30 το πρωί και ακολουθούν μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 θα το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ένας από τους καλύτερους πολεμικούς ανταποκριτές της ΕΡΤ !

Στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.


Οι πύλες του Ραδιομέγαρου της ΕΡΤ θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες ενώ στο προαύλιο θα λάβει χώρα μεγάλη συναυλία με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Συνολικά επανέρχονται τρία κανάλια ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3.

Όπως αναφέρεται σε άρθρο του ert.gr : "Η ΕΡΤ επιστρέφει την Πέμπτη 11 Ιουνίου, με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη."

Στο Psinthos.net χαιρόμαστε ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη αφού από την πρώτη στιγμή του μαύρου δεν σταματήσαμε λεπτό να αναμεταδίδουμε το πρόγραμμα της ελεύθερης ΕΡΤ, όπως τόσες άλλες ιστοσελίδες και blogs άλλωστε. Διαβάστε παλαιότερο άρθρο μας για την επικείμενη επαναλειτουργία της ΕΡΤ.


Καλή αρχή λοιπόν !

↪ Αναρτήθηκε: 11 Ιουνίου 2015 :: Αναγνώστηκε: 1684 φορές