Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Τσούλλος Θαρρενός : «Μικροσυμφέροντα έλλειψη αλληλεγγύης και ευαισθησίας τα αίτια της μη εγκατάστασής στην πλατεία της Ψίνθου του αναπηρικού περιπτέρου»
Ο κ. Τσούλλος Θαρρενός για το «κινητό περίπτερο» - άρμα του Ψινθενού Καρναβλιού και την ιστορία πίσω από αυτό.
Στο πρόσφατο καρναβάλι που έγινε στο χωριό, μεταξύ των αρμάτων, υπήρχε και ένα κινητό περίπτερο ! Το άρμα αυτό το έφτιαξε ο κ. Τσούλλος Θαρρενός, μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει ορισμένα μηνύματα για όσους έχουν ξεχάσει :

« Tο άρμα αυτό έγινε για τις ανήθικες αντιδράσεις όσο αφορά στην χωροθέτηση του περιβόητου αναπηρικού περιπτέρου στη πλατεία, εξού και το κινητό περίπτερο που έφτιαξα στο καρναβάλι προσπαθώντας να στείλω μηνύματα κυρίως σε κάποιους ανεγκέφαλους. Θυμίζω ότι η κοροϊδία ή μάλλον αλητεία χρονολογείται από τις εκλογές του 1994 όταν κάποιοι τότε πήραν τις εκλογές τάζοντας το περίπτερο κάτι που ξεχάσαν όμως αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης με ελαφρά την καρδία. Και θα πάθετε πλάκα όταν δείτε τον φάκελο και τις αποφάσεις των κυρίων οι οποίοι χειρίστηκαν το όλο θέμα, εγώ λέω μόνο ντροπή ! »

Τσούλλος Θαρρενός,
μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ψίνθου

Αναρτήθηκε απο : admin  στις  20 February 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1500 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »