Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος απόψε σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος απόψε σε Ρόδο και Ψίνθο !
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ανακοίνωσε πιθανές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στο νησί της Ρόδου.

Απόψε (Τρίτη 10/02/2015) είναι πιθανό να διακοπεί η ηλεκτροδότηση κατά το χρονικό διάστημα από 18:30 έως 21:30 στο νησί της Ρόδου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εκτιμώμενη διάρκεια τη διακοπής του ηλεκ. ρεύματος μπορεί να φτάσει μέχρι και 30 λεπτά ανά ομάδα περιοχών του προγράμματος.

Σε ότι αφορά το χωριό μας την Ψίνθο, ανακοινώθηκαν για σήμερα Τρίτη τα εξής : « 18:30 - 19:00 Τμήμα Αφάντου μέχρι και Ψίνθο », « 21:00 - 21:30 Τμήμα Αφάντου μέχρι και Ψίνθο ». Δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για όλο το χωριό ή ορισμένα τμήματα του χωριού !

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στη Ψίνθο σημειώθηκε διακοπή ρεύματος διάρκειας περίπου είκοσι λεπτών.

Παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ :

« O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι εξαιτίας σοβαρής τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 09.02.2015 στον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ Α.Ε. στη Ρόδο – και μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της – προς αποφυγή ολικής διακοπής της ηλεκτροδότησης, ενδέχεται να προβεί σε εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης καταναλωτών, περιορισμένης χρονικής διάρκειας, ανάλογα με τη διαθέσιμη ισχύ.

Επισυνάπτεται ενδεικτικό πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης που είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 10.2.2015, κατά το χρονικό διάστημα από 18:30 έως 21:30 στη Ρόδο, εκτιμώμενης διάρκειας μέχρι και 30 λεπτά ανά ομάδα περιοχών του προγράμματος.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές για τον περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην απολύτως απαραίτητη, ώστε να καταστεί εφικτή η με τον καλύτερο τρόπο κατανομή της διαθέσιμης ισχύος σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών. Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.
»

Πηγή: ΔΕΔΔΗΕ Ανακοίνωση

↪ Αναρτήθηκε: 10 Φεβρουαρίου 2015 :: Αναγνώστηκε: 1849 φορές