Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Προκήρυξη διαγωνισμού φωτογραφίας απο τον Δήμο Ρόδου

Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές - Τοπία της Νήσου Ρόδου
Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του ∆ήµου Ρόδου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών ηµερών που καθιέρωσε στη µνήµη της αείµνηστης Πάολας Νεστορίδη, αποφάσισε για φέτος την διεξαγωγή φωτογραφικού διαγωνισµού µε θέµα «Τοπία της Νήσου Ρόδου».

∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν οι µαθητές της Α΄, Β΄, και Γ΄ Γυµνασίου σχολικής χρονιάς 2012 – 2013.

Κάθε διαγωνιζόµενος µπορεί να συµµετέχει µε 2 το πολύ φωτογραφίες. Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σχετικές µε τα Τοπία της Νήσου Ρόδου ( εξωτερικοί η εσωτερικοί χώροι).

Στο διαγωνισµό αυτό θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί µε ψηφιακή φωτογραφική µηχανή ή κινητό τηλέφωνο. Η υπό διαγωνισµό φωτογραφία µαζί µε την δήλωση και τα υπόλοιπα στοιχεία, θα πρέπει να αποσταλούν η να κατατεθούν στην διεύθυνση του γραφείου της ∆ηµοτικής Πινακοθήκης, Πλ. Σύµης 2, Μεσαιωνική Πόλη, 85100 Ρόδος, µέχρι 11 Οκτωβρίου 2013.

Οι τρείς πρώτοι διαγωνιζώμενοι θα κερδίσουν χρηµατικά βραβεία, τα οποία είναι ευγενική χορηγία της επιτροπής Πάολας Νεστορίδη (υπό έγκριση Ίδρυµα Ι. & Π. Νεστορίδη) θα ανακοινωθούν, την ηµέρα των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας µε τίτλο «Τοπία της Νήσου Ρόδου».

Τέλος όλες οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την Κριτική Επιτροπή για την υψηλή αισθητική αξία τους, συµπεριλαµβανοµένων και αυτών που θα βραβευθούν, θα παρουσιασθούν, στον χώρο που θα πραγµατοποιηθεί η έκθεση φωτογραφίας.

Διαβάστε την Προκήρυξη, τους όρους και τις προϋποθέσεις συµµετοχής στον διαγωνισμό εδώ :
http://www.rhodes.gr/userfiles/f3d32225-c364-4819-aea4-00cf65c58887/mouseio_2.pdf

Πηγή: http://www.rhodes.gr

↪ Αναρτήθηκε: 03 Ιουνίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1613 φορές