Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Στη δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» συμμετείχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου
Στη δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» συμμετείχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου
Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών Ρόδου εδώ και λίγο καιρό οργανώνει την δράση «Μαζεύω καπάκια ...Μοιράζω χαμόγελα» που στόχο έχει την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για άτομα με κινητικά προβλήματα που τα χρειάζονται. Οι συμμετέχοντες στην δράση πρέπει να συγκεντρώσουν πλαστικά καπάκια (μπουκαλιών) τα οποία θα σταλούν για ανακύκλωση. Υπολογίζεται ότι ένα αναπηρικό αμαξίδιο αντιστοιχεί σε έναν τόνο καπάκια !

Πολλά σχολεία της Ρόδου έχουν συμμετάσχει στην δράση «Μαζεύω καπάκια ...Μοιράζω χαμόγελα» ως τώρα, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου (βλέπε ανακοίνωση).

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά :

«Άλλο ένα σχολείο προστίθεται στην ομάδα μας με καταπληκτικά παιδιά και ενεργούς εκπαιδευτικούς έτοιμοι να προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους καθώς έχουν μαζέψει μια σημαντική ποσότητα από καπάκια !!!! Ευχαριστούμε πραγματικά από καρδιάς και ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και κατ επέκταση να στηρίζετε όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη !!!»

Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου

* Πηγή, φώτο: Δράση «Μαζεύω καπάκια ...Μοιράζω χαμόγελα»


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  12 January 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1304 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net