Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Τετραήμερο χαμηλών θερμοκρασιών
Τετραήμερο χαμηλών θερμοκρασιών στη Ρόδο και την Ψίνθο !
Για πρώτη φορά τον φετινό Χειμώνα καταγράφονται χαμηλές θερμοκρασίες κάτω των 10 °C βαθμών Κελσίου στο νησί της Ρόδου, τα πρώτο δυνατό κρύο είναι εδώ.

Ήδη από χτες (05/01/2015) βράδυ η θερμοκρασία στη Ψίνθο έπεσε σημαντικά ενώ απόψε μετά τα μεσάνυχτα το θερμόμετρο κατέγραψε μέχρι και 6 °C !

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις, οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (09/01/2015). Τις ημέρες αυτές, την ημέρα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 10 °C και 13 °C ενώ το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα καταγράφονται θερμοκρασίες κάτω των 10 °C. Ο καιρός θα έχει διαστήματα με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις.

Αν και σε άλλα μέρη του Αιγαίου έπεσαν τα πρώτα χιόνια (Κρήτη, Κυκλάδες) δεν υπάρχει πρόβλεψη για χιόνια ή βροχές τις ημέρες ως την Παρασκευή σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (06/01/2015) για το νησί της Ρόδου.

* Δείτε την πρόβλεψη για τον καιρό και την θερμοκρασία τις επόμενες μέρες στη Ψίνθο εδώ.


Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  06 January 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 934 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !