Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Ο ΔΟΠΑΡ καλεί τους συλλόγους του νησιού να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων των Χριστουγέννων

Ο ΔΟΠΑΡ καλεί όλους τους συλλόγους της Ρόδου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων 2014-15
Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στο νησί της Ρόδου και πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2015.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης παρακάτω :

« Η προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχει ήδη ξεκινήσει !

Στόχος της νέας δημοτικής αρχής να γίνουν εκδηλώσεις σε όλο το νησί και συγχρόνως να ζωντανέψει το κέντρο της πόλης αξιοποιώντας το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις πρόκειται να ξεκινήσουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2015. Είκοσι τρεις ημέρες γεμάτες όμορφες καλλιτεχνικές και παιδικές εκδηλώσεις.

Ο ΔΟΠΑΡ καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΡ προκειμένου να ενημερώσουν τον οργανισμό για τις χριστουγεννιάτικες δράσεις που προγραμματίζουν ώστε να ενταχθούν στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου. Τα σημεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης είναι η πλατεία Δημαρχείου, το Δημοτικό, Θέατρο, το Ακταίον, η πλατεία Κύπρου και η πλατεία Ζίγδη (Ακαδημίας). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή, 23 Νοεμβρίου.

Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνώντας με το γραφείο εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΡ στο τηλέφωνο: 22410 27427 εσωτερικό 1.

φαξ: 22410 78649 | email: culorgrh@otenet.gr
»

Πηγή: Δελτίο Τύπου Δήμου Ρόδου - Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

↪ Αναρτήθηκε: 16 Νοεμβρίου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1447 φορές