Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Δωρεάν σεμινάρια ρωσικής γλώσσας ανακοίνωσε ο Δήμος Ρόδου

Δωρεάν σεμινάρια ρωσικής γλώσσας ανακοίνωσε ο Δήμος Ρόδου
Δωρεάν σεμινάρια ρωσικής γλώσσας ανακοίνωσε ο Δήμος Ρόδου. Πρόκειται για 4 σεμινάρια εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας 70 ωρών το καθένα για 200 εκπαιδευόμενους, πρωτίστως για τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού.

Κάθε σεμινάριο θα έχει 50 εκπαιδευόμενους, χωρισμένους σε ηλικιακές ομάδες των 18 ετών έως 35 ετών και των 36 ετών έως 55 ετών. Τα μαθήματα θα γίνονται σε 3 δίωρα ανά εβδομάδα σε αίθουσες του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και του Πνευματικού Κέντρου Κρεμαστής. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Θα ξεκινήσει τέλος Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τέλος Φεβρουαρίου 2015.

Η διδασκαλία θα είναι γλωσσικού επιπέδου Α1 και θα δοθεί έμφαση στην ορολογία που αφορά τουριστικά επαγγέλματα, το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από δύο κατηγορίες α) εγχειρίδια εκμάθησης ρωσικής γλώσσας, τα οποία εκδίδει ο ρωσικός εκδοτικός οίκος Russian language courses και χρησιμοποιούνται ανά τον κόσμο ως βασικά εγχειρίδια εκμάθησης για ταχύρρυθμα τμήματα και β) έντυπο υλικό που έχει επιμεληθεί η Επιστημονική Ομάδα των καθηγητών, που έχει την ευθύνη οργάνωσης σεμιναρίων σε Δήμους της Ελλάδας.

Στο τέλος οι εκπαιδευόμενοι θα υποβληθούν σε υποχρεωτικές γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από τους διδάξαντες καθηγητές με τη συνεργασία των καθηγητών που επιμελούνται τη διδακτέα ύλη. Στους εκπαιδευόμενους και με την επιμέλεια του Δήμου Ρόδου, θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης 70 ωρών εκμάθησης, οι δε εκπαιδευόμενοι με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχουν αποκτήσει γλωσσικό επίπεδο που θα τους παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Οι εκπαιδευόμενοι δεν επιβαρύνονται με κανένα οικονομικό κόστος.

Το κόστος των σεμιναρίων θα καλυφθεί με την ευγενική χορηγία της εταιρείας MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας που σχεδόν επί μία δεκαετία αποτελεί την ηγετική δύναμη στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου μέχρι την Τρίτη 18 Νοεμβρίου. Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν, εφόσον επιλεγούν, είναι :

- Φωτοτυπία ταυτότητας
- Βεβαίωση από φορέα για την ενασχόληση τους στον τουριστικό κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού 22410-79801 κ. Κωνσταντίνος Κατσαρός και διεύθυνσης Τουρισμού 22410-35240,945 κ. Κωνσταντίνος Χατζήκος.

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ .

Πηγή: Δήμος Ρόδου .

↪ Αναρτήθηκε: 12 Νοεμβρίου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1459 φορές