Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Την τρίτη θέση έλαβε Ψινθενός στους αγώνες αυτοκινήτων Drag Wars 3
Την τρίτη θέση έλαβε Ψινθενός στους αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου Drag Wars 3 !
Δύο τρίτες θέσεις, σε δύο κατηγορίες, κατέκτησε ο συγχωριανός μας - οδηγός αγώνων - κ. Μιχάλης Καντιδενός από την Ψίνθο στους αγώνες αυτοκίνησης (dragster) Drag Wars 3 που έγιναν στο παλαιό Αεροδρόμιο των Μαριτσών το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα στις 18 και 19 Οκτωβρίου, με όχημα Opel Corsa ο Μιχάλης Καντιδενός έλαβε στις κατηγορίες ts13 και ts11 την τρίτη θέση ! Στο Opel Corsa έχουν γίνει αρκετές μετατροπές, φοράει δίλιτρο μοτέρ και είναι τετραπετάλουδο, με τροποποίηση στην κεφαλή, ειδικά αμορτισέρ, μπλοκέ και ζαντολάστιχα για καλύτερη πρόσφυση και Nitro για περισσότερα άλογα (ιπποδύναμη) όπως και άλλα πολλά !

Οι αγώνες Drag Wars 3 που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης είναι αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας και οι οδηγοί που συμμετέχουν θεωρούνται αθλητές ! Την εποπτεία των αγώνων είχε η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος. Η λέσχη αυτή που είναι μάλιστα αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ιδρύθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει τους λάτρεις της ταχύτητας αλλά και τους λεγόμενους «κοντράκιδες» που μέχρι πρίν λίγα χρόνια έκαναν τους αγώνες τους, παράνομα στους δρόμους, πολλές φορές προκαλώντας θανατηφόρα τροχαία. Οι οργανωμένοι πλέον αγώνες γίνονται με πλήρη ασφάλεια και μόνο σε αεροδρόμια όπως αυτό στα Μαριτσά της Ρόδου.

Παρακάτω φωτογραφία από την απονομή των επάθλων στους νικητές στις 20/10/2014 στο MOTO MIKE.

Drag Wars 3 Απονομή των επάθλων


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  21 October 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1093 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net