Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Έντονη βροχόπτωση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2012

Έντονη βροχόπτωση στη Ψίνθο
Ιδιαίτερα έντονη ήταν η βροχόπτωση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2012 στη Ψίνθο αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της Ρόδου.

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες 48 ώρες με κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα στη Ρόδο δεν προξένησε ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν τη έντονης βροχόπτωσης που ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν αρκετά υπόγεια καθώς και σημεία δρόμων, όπως και της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου. Ακόμα αναφέρθηκαν πτώσεις δέντρων και κατολισθήσεις σε διάφορα μέρη του νησιού και της πόλεως Ρόδου.

Απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ο Δήμος, η Περιφέρεια και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται επί ποδός. Στα θετικά είναι ότι αυτή τη φορά, την κακοκαιρία άντεξε χωρίς προβλήματα το δίκτυο της ΔΕΗ στο νησί !

Στη Ψίνθο η βροχή κατά διαστήματα ήταν αρκετά έντονη με αποκορύφωση τις πρωινές - μεσημεριανές ώρες της Κυριακής (30/01/12). Ο χείμαρρος της Ψίνθου που διασχίσει το χωριό (ή αλλιώς «Σίση» στα Ψινθενά) άρχισε να ρέει ήδη από χτές Σάββατο (29/01/12) ενώ τη Κυριακή το ύψος του νερού έφτασε το υψηλότερο σημείο, ευτυχώς χωρίς να προξενήσει ιδιαίτερα προβλήματα πέραν των συνηθισμένων όπως το προσωρινό κλείσιμο κάποιων δρόμων όπως στη περιοχή Φασούλι και στη περιοχή Λαμπίρη της Ψίνθου.

- Σχετικές Φωτογραφίες απο τη Ψίνθο

Ο Χείμαρρος της Ψίνθου (ή Σίση στα Ψινθενά) μετά από έντονη βροχόπτωση (30/12/12)
Ο Χείμαρρος της Ψίνθου (ή Σίση στα Ψινθενά) μετά από έντονη βροχόπτωση (30/12/12)
Ο Χείμαρρος της Ψίνθου (ή Σίση στα Ψινθενά) περνάει απο τη περιοχή Φασούλι (30/12/12)

* Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό αρχείο του Psinthos.net για τον μήνα Δεκέμβριο εδώ.


- Δείτε στο video που ακολουθεί τη Ψίνθο το τελευταίο, βροχερό Σαββατοκύριακο του 2012.

↪ Αναρτήθηκε: 30 Δεκεμβρίου 2012 :: Αναγνώστηκε: 2016 φορές