Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής χρημάτων από Ιερό Ναό της Ψίνθου

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής χρημάτων από Ιερούς Ναούς του νησιού μεταξύ αυτών και ενός Ι.Ν της Ψίνθου !
Σύμφωνα με σημερινό Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, έγινε γνωστό, ότι συνελήφθη χθες (30.9.2014) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές από Ιερούς Ναούς του νησιού.

Ανάμεσα στις υποθέσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς που εξιχνιάστηκαν, είναι και η περίπτωση κλοπής κερμάτων από Ιερό Ναό του χωριού μας. Στο Δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται για ποιον Ιερό Ναό της Ψίνθου, αν πρόκειται δηλαδή για την εκκλησία του χωριού ή για κάποιο εκκλησάκι, πιθανότατα το δεύτερο.

Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο του kalithies.blogspot.gr ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι κάτοικος του γειτονικού χωριού, ενώ έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις. Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο από το blog ΚΑΛΥΘΙΕΣ, ο τόπος μας! : « Τον "τσάκωσαν" ξανά... » .

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σήμερα :

« ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Ερμούπολη Σύρου, 1 Οκτωβρίου 2014)

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπής χρημάτων από παγκάρια Ιερών Ναών στη Ρόδο.

Δράστης είναι ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη.

Συνελήφθη χθες (30.9.2014) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές από Ιερούς Ναούς.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και προσήχθη στο Αστυνομικό Αρχαγγέλου όπου εξεταζόμενος διαπιστώθηκε ότι, κατά το τελευταίο δίμηνο διέπραξε οκτώ κλοπές από Ιερούς Ναούς.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Στις 30-09-2014 πρωινές ώρες αφαίρεσε κέρματα από παγκάρι Μοναστηριακού Ιερού Ναού στην περιοχή Φαληράκι, από δυο Ιερούς Ναούς στην περιοχή Αφάντου και στο Παραδείσι.
 •  Πριν 10 ημέρες αφαίρεσε κέρματα από Ιερό Ναό στην Ψίνθο.
 • Πριν 45 ημέρες αφαίρεσε κέρματα από Ιερό Ναό στην περιοχή Λαχανιά και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από παγκάρι Ιερού Ναού στο Γεννάδι.
 • Πριν δυο μήνες αφαίρεσε κέρματα από δυο Ιερούς Ναούς στην περιοχή Μεσαναγρού.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
»

Πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1ης Οκτωβρίου 2014 astynomia.gr

↪ Αναρτήθηκε: 01 Οκτωβρίου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1460 φορές