Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Οι πρώτες μέρες του Φθινοπώρου στη Ψίνθο
Το φετινό καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν αν και οι καιρικές συνθήκες των πρώτων ημερών του Φθινοπώρου θυμίζουν ακόμα τον μήνα Αύγουστο.

Τα φύλλα από τα δέντρα άρχισαν να πέφτουν και η όμορφη φύση της Ψίνθου σιγά σιγά "σκουραίνει", τα χρυσαφένια χρώματα του καλοκαιριού δίνουν μέρα με την μέρα τη θέση τους στα πιο σκούρα χρώματα. Τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους αν και οι βροχές το καλοκαίρι που πέρασε δεν μας έλειψαν, αφού καλοκαιρινές καταιγίδες σημειώθηκαν φέτος τόσο τον μήνα Ιούνιο όσο και τον μήνα Αύγουστο ! Μπορεί στη Ψίνθο ακόμα να μην είδαμε την πρώτη φθινοπωρινή βροχή όμως στη δυτική πλευρά του νησιού έβρεξε πριν λίγες μέρες.

Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.

Εκτός από το ωραίο θέαμα της αλλαγής αυτήν την εποχή η φύση χαρίζει και μερικές μικρές γευστικές απολαύσεις, είναι τα άγρια φρούτα του Φθινοπώρου όπως τα άγρια βατόμουρα, τα σύκα και τα φραγκόσυκα που ωρίμασαν από το καλοκαίρι.

Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.Ψίνθος Φθινόπωρο 2014 - Οι πρώτες μέρες.

Ας πάρουμε λοιπόν μια μικρή γεύση από την όμορφη φύση της Ψίνθου, τις έξι πρώτες μέρες του Φθινοπώρου στο βίντεο που ακολουθεί :


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  07 September 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1383 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »